Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Operació policial a Reus i Lleida amb almenys tres detinguts per una setantena de robatoris en habitatges

S'han escorcollat un pis del carrer O'Donnell de Reus i tres més a Lleida i s'ha comissat material tot i que no han transcendit més detalls perquè la investigació segueix oberta i hi ha secret de sumari

Vehicles de la Guàrdia Civil en l'escorcoll del número 26 del carrer O'Donnell de Reus, dijous cap a les 8 del matí Vehicles de la Guàrdia Civil en l'escorcoll del número 26 del carrer O'Donnell de Reus, dijous cap a les 8 del matí JORDI CARDONA
Successos ACN
Divendres, 06 abril 2018 08:03

La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han dut a terme aquest dijous una operació conjunta a Lleida i Reus que ha acabat amb la detenció d'almenys tres persones relaciones amb delictes contra el patrimoni. Se les acusa de pertinença a grup criminal i robatori amb força en habitatges. Durant tot el matí, s'han escorcollat almenys quatre pisos i comissat material tot i que no han transcendit més detalls perquè la investigació segueix oberta i el jutge de Montsó encarregat de la investigació n'ha ordenat secret de sumari.

Segons ha pogut saber l'ACN, però, es tractaria d'una organització delictiva amb connexions internacionals que hauria comès fins a una setantena de robatoris violents en habitatges. D'entre els escorcolls, la Guàrdia Civil ha entrat al número 26 del carrer O'Donnell de Reus i a tres pisos de Lleida, un d'ells situat al número 7 de l'avinguda València. En aquesta entrada hi han participat una vintena d'agents de la Guàrdia Civil que hi han accedit cap a les sis del matí i, després de més de sis hores, n'han sortit amb tres homes detinguts, un de nacionalitat espanyola i dos d'albanesa. També s'han endut diverses caixes i bosses amb proves.

L'operació ha aixecat una gran expectació al barri de Cappont de Lleida ja que fins al lloc s'hi han desplaçat quatre vehicles de la Guàrdia Civil (dos furgonetes, un furgó i un tot terreny) i dos vehicles dels Mossos d'Esquadra, que s'han endut els tres detinguts. Està previst que en les pròximes hores els traslladin a Montsó, on passaran a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: