Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Mor l'exregidor del PSC a l'Ajuntament de Reus, Manuel García

L'exregidor socialista va ocupar-se dels centres cívics i del món veïnal en el mandat 1991-1995

El funeral tindrà lloc a l'església Sant Bernat Calbó del barri Fortuny El funeral tindrà lloc a l'església Sant Bernat Calbó del barri Fortuny CEDIDA
Successos
Dissabte, 08 Juliol 2017 21:55

Aquesta matinada ha mort a l'edat de 74 anys, a Reus, Manuel García Ramírez, qui fou regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), a l'Ajuntament de Reus en el mandat 1991-1995. En la seva estada al govern municipal, va ocupar-se principalment dels centres cívics i del món veïnal. García va ser líder veïnal del barri Juroca, on també va contribuir a potenciar el futbol base.

Manuel Garcia va treballar a la Crolls del 1967 al 1983, i a l'empresa Alena dedicada als taulers de fusta. L'acte de comiat de Manuel García serà demà diumenge, a les 9 del matí a l'església de Sant Bernat Calbó del barri Fortuny.

A través d'un comunicat, el PSC de Reus ha transmès el condol a la família i als amics, i ha lloat el record de la seva persona i la seva feina en aquesta agrupació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: