Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home mata la seva parella i s'entrega als Mossos a Salou

La policia catalana ha trobat després el cadàver d'una dona d'uns 30 anys morta a ganivetades a l'interior d'un cotxe al Vial del Cavet 

Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou MOSSOS
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Juny 2017 14:45

Un veí de Vilaseca, de 43 anys, de nacionalitat marroquina, s'ha entregat aquest diumenge als Mossos d'Esquadra a Salou després de confessar que ha matat la seva parella. La dona, d'uns 30 anys, ha aparegut morta amb ferides d'arma blanca a l'interior d'un cotxe a la T-325, el vial del Cavet que uneix Salou i Cambrils.

Segons els Mossos, el presumpte homicida s'ha presentat a les 08.15 hores a les dependències de la comissaria de Salou per informar que havia matat la seva parella sentimental després d'una baralla i que havia deixat el cos dins d'un cotxe a la T-325. Els agents han localitzat el cadàver al seient del conductor i presentava diverses ferides d'arma blanca. Per aquest motiu l'home ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós. Tot indica que ha estat un nou cas de violència de gènere.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policia del Camp de Tarragona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: