Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts per tràfic de medicaments

Usaven receptes falsificades per proveir-se en farmàcies de Reus

Els Mossos d'Esquadra van intervenir material dels detinguts Els Mossos d'Esquadra van intervenir material dels detinguts MOSSOS D'ESQUADRA
Successos El Punt Avui/ACN
Divendres, 28 abril 2017 07:55

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 18 d'abril un home de quaranta-dos anys i una dona de trenta-sis anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, per haver falsificat presumptament receptes i traficar amb medicaments amb efectes hipnòtics.

La investigació es va posar en marxa a finals del mes de febrer, quan els serveis territorials del Departament de Salut a Tarragona es van posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra per denunciar un possible cas d'abús de benzodiazepines, una substància utilitzada mèdicament com a ansiolític per al tractament de les crisis d'angoixa i l'insomni.

Els agents, a través de la subdirecció general d'Avaluació i Inspecció Sanitàries i Farmacèutiques, van detectar que en el període investigat havien aconseguit prop de 5.000 comprimits.

Les dues persones detingudes aconseguien els medicaments en diverses farmàcies de Reus. Per poder-los obtenir, utilitzaven receptes falsificades a partir d'originals.

Els dos veïns van ser detinguts el 18 d'abril per un delicte contra la salut pública i per un de falsificació de document públic. La investigació policial es va posar en marxa a finals del mes de febrer.

Els arrestats van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: