Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Villalbí presenta a Cambrils un llibre sobre la seva lluita contra el càncer

L’acte, organitzat per la Lliga contra el Càncer, es portarà a terme dijous dia 19 de maig a les 19:30 hores a la Sala d’Actes del Centre Cultural

El Centre Cultural Municipal de Cambrils acollirà aquest dijous la presentació del llibre 'Ara ja ho saps, mare', de Jordi Villalbí Anglès El Centre Cultural Municipal de Cambrils acollirà aquest dijous la presentació del llibre 'Ara ja ho saps, mare', de Jordi Villalbí Anglès ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Mai 2022 23:11

El Centre Cultural Municipal de Cambrils acollirà dijous, 19 de maig, a les 19 hores, la presentació del llibre 'Ara ja ho saps, mare', de Jordi Villalbí Anglès (Quorum libres). La presentació està organitzada per la Lliga contra el càncer amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.

El llibre és un viatge pel món de l’oncologia i pels sentiments, emocions i sensacions que van sorgint. És un camí de vivències en primera persona que l’autor vol explicar per acostar els seus pensaments a tothom que els vulgui conèixer. Els diners recaptats amb la venda del llibre aniran íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

L’acte serà presentat per la regidora d’ERC Camí Mendoza, comptarà amb la intervenció de la infermera Margarida Moreno i inclourà una breu actuació del músic Rubén Fernández.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: