Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell contra el càncer lliura els fons recaptats en la campanya de Nadal i Reis

L'entitat va lliurar a l'Associació Contra el Càncer a Tarragona 1.000 euros recollits amb la venda de marxandatge i productes solidaris

Els representants de Calafell contra el càncer (Javier de Lema, Judit Alujes i Mercé Arbolès) lliuren el xec al president de l’Associació contra el càncer, Frederic Adan Els representants de Calafell contra el càncer (Javier de Lema, Judit Alujes i Mercé Arbolès) lliuren el xec al president de l’Associació contra el càncer, Frederic Adan AECC TARRAGONA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 03 Març 2022 18:51

L’Associació Calafell contra el càncer va recaptar fons durant la campanya de Nadal i Reis per la lluita contra el càncer i els va lliurar a l’Associació contra el càncer a Tarragona. L'entitat del Baix Penedès va ficar una paradeta de Nadal amb productes solidaris al centre del poble, va vendre marxandatgeg als comerços i botigues de Calafell, i va sortejar una cistella de Nadal. Els beneficis obtinguts -1.000e- es van destinar a l’Associació contra el càncer a Tarragona.

Els beneficis seran destinats a donar tractament psicològic o fisioterapèutic als malalts, al préstec de material ortoprotètic o fins i tot a l’ajut econòmic als malalts de càncer en situació de vulnerabilitat. També es destinarà a informar i conscienciar a la població sobre la malaltia i donar pautes per a prevenir-la, i a investigar per avançar en la cura d’aquesta malaltia i així millorar la qualitat de vida dels afectats.

El càncer no és igual per a tothom

"El càncer és igual per a tothom, però no tothom som iguals davant del càncer". Amb aquesta declaració d'intencions, ambdues entitats constaten que "el codi postal afecta més que el codi genètic en la desigualtat davant la malaltia (depèn d’on es viu varia molt l’accés a un programa de cribratge colorectal), la targeta de crèdit també afecta més que la targeta sanitària (més del doble de dones que d’homes tenen uns ingressos pel seu treball per sota del SMI, cosa que provoca que els costos econòmics derivats per pal·liar la malaltia siguin inassolibles)."

Cal redordar que ambdues associacions dediquen els seus esforços a la lluita contra el càncer per tal de poder ajudar als malalts i familiars. Tots els serveis que ofereixen són de caràcter gratuït.

L’Associació Contra el Càncer també facilita un telèfon gratuït (900 100 036) les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any per tal que malalts i/o familiars puguin rebre atenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: