Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital Joan XXIII obre els quiròfans els dissabtes i deriva cirurgies a la Clínica Monegal

El centre hospitalari preveu fer prop de 500 operacions de cirurgia ambulatòria i de curta estada fins a final d'any

Imatge, a través del vidre d'una porta, del personal mèdic de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona preparant-se per una intervenció quirúrgica Imatge, a través del vidre d'una porta, del personal mèdic de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona preparant-se per una intervenció quirúrgica HOSPITAL JOAN XXIII
Salut ACN
Dimarts, 17 Novembre 2020 14:05

L'Hospital Universitari Joan XXIII ha posat en marxa set quiròfans per fer intervencions de cirurgia ambulatòria i de curta estada, de totes les especialitats, els dissabtes al matí. D'altra banda, professionals de l'hospital tarragoní es desplaçaran a la Clínica Monegal per fer operacions d'oftalmologia, urologia i ginecologia.

El decret de la Generalitat d'integrar temporalment la xarxa d'hospitals privats al sistema públic ha permès que es pugui augmentar a Tarragona l'activitat quirúrgica per minimitzar l'impacte de la covid-19 en les llistes d'espera.

Es preveu que el Joan XXIII faci prop de 500 intervencions entre els mesos de novembre i desembre, a part de la cirurgia prioritària no ajornable i oncològica que no s'ha aturat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: