Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados felicita els professionals del Centre d'Alta Resolució de Salou per la bona feina durant la pandèmia

L'alcalde ha valorat l’eficàcia de l’equip de metges, metgesses, infermeria i administratius, així com la "racionalització de l’ús dels mitjans i del temps"

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s'adreça als sanitaris i sanitàries del Centre d'Alta Resolució (CAR) L’alcalde de Salou, Pere Granados, s'adreça als sanitaris i sanitàries del Centre d'Alta Resolució (CAR) AJUNTAMENT DE SALOU
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juny 2020 08:35

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, van visitar dilluns el Centre d’Alta Resolució (CAR), on van mantenir una entrevista amb el director de l’entitat, Jesús Vizcaíno, i l’adjunta a direcció, Montserrat Tomàs.

El batlle es va interessar per la bona gestió sanitària realitzada durant la pandèmia de la COVID-19 a Salou, on ha tingut una incidència de casos molt reduïda, tenint en compte que, actualment, el municipi té més de 29.000 habitants censats. Granados va expressar les seves felicitacions al director, Jesús Vizcaíno, així com a la resta de professionals, animant-los a continuar exercint la seva professió amb rigorositat i vocació.

Per la seva banda, el director del CAR, Jesús Vizcaíno, va agrair el suport que ha rebut, en tot moment, per part de l’Ajuntament de Salou i del seu equip de govern.

Durant l’entrevista, el director del centre assistencial va explicar que “el futur passa per la telemedicina”, una fórmula que “reduïrà el temps a les llistes d’espera dels pacients i que proporcionarà molta autonomia als malalts crònics que han d’acudir al centre a realitzar els seus controls periòdics”. Vizcaíno va explicar a l’alcalde de Salou que el centre ha incorporat videocàmeres per tal de fer les visites als pacients de forma telemàtica. L’ideal seria assolir un 50% de les mateixes, mentre que la resta seria presencial.

Per la seva banda, l’alcalde va valorar, positivament, “la racionalització de l’ús dels mitjans i del temps”, a més de “la gestió administrativa”. Així, mateix, Granados va elogiar, també, la “vocació i dedicació” de l’equip de treball del CAR, format per 60 persones, entre metges, metgesses, infermeria i administratius.

La regidora de Salut, Beatriz Morer, va agrair al CAR la gran labor d'equip que està duent a terme i ha assenyalat la importància que “el centre estigui apostant per la tecnologia, en una nova etapa de treball i d’avançament cap al futur”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: