Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP exigeix a Salut la restitució immediata de la base d’ambulàncies de Sant Pere i Sant Pau

El diputat tarragoní, Alejandro Fernández, reclama que “es compleixin els compromisos del director territorial i allò que es va aprovar al Parlament de Catalunya”

Els veïns volen que l'ambulància retorni al barri les 24 hores del dia Els veïns volen que l'ambulància retorni al barri les 24 hores del dia CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2017 08:34

El diputat del Partit Popular al Parlament, Alejandro Fernández, ha exigit avui que “el Departament de Salut restitueixi de manera immediata la base d’ambulàncies del barri de Sant Pere i Sant Pau”. En aquest sentit, Alejandro ha explicat que “a banda de la restitució immediata, demanarem que l’horari de la base sigui les 24 hores del dia, tal i com es va comprometre el director territorial de Salut i es va aprovar al Parlament”.

El diputat tarragoní ha assenyalat que “amb la salut de les persones no s’hi juga i no és normal que tres dies després de restituir el servei a SPiSP, encara que amb la meitat d’hores previstes, es torni a tancar la base d’ambulàncies”. Alejandro Fernández ha conclós que “la gent del barri està preocupada i es per això que donem suport a l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau (Sescelades) en les reivindicacions per aconseguir la restitució del servei”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: