Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CMQ Reus es traslladarà a l'antic hospital de Sant Joan

Les operacions que requereixin ingrés, però, es faran a l'actual hospital de Sant Joan

Entrada actual Centre Mèdic Quirúrgic (CMQ) de Reus Entrada actual Centre Mèdic Quirúrgic (CMQ) de Reus ENRIQUE CANOVACA
Salut Enrique Canovaca / Reusdigital.cat
Dissabte, 28 Gener 2017 08:43

En el marc d'un consell d'administració que es va fer ahir, el vot favorable dels consellers del PSC i Ciutadans va permetre al govern municipal aprovar la proposta de trasllat del Centre MQ Reus a l'antic hospital de Sant Joan. Segons ha pogut saber aquesta redacció, les consultes externes i la cirurgia major ambulatòria es traslladaran a l'espai del carrer de Sant Joan, mentre que les operacions més complexes, que requereixin ingrés, es faran al nou centre hospitalari de Bellissens. La proposta, que era la preferida pel govern, va tenir també el vistiplau del representant del comitè d'empresa, l'abstenció del PP i el vot en contra de la CUP.

A instàncies del PSC, el consell d'administració va acordar també deixar oberta la porta a fer una planta d'hospitalització a les dependències del carrer de Sant Joan. Aquest era un requisit del PSC per votar a favor de l'acord, ja que considera que no s'ha de limitar el futur creixement del Centre MQ Reus. En cas que es fes la inversió, aquesta hauria de ser aprovada pel consell d'administració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: