Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"L'alcalde Molinera se'n riu del poble i menysprea l'oposició"

Opinió Alternativa Altafulla
Dimarts, 26 abril 2022 07:46

La ciutadania d’Altafulla ha vist aquest cap de setmana amb molta preocupació com les fortes onades han provocat l’esfondrament parcial de Cal Vitali, l’emblemàtic restaurant de Voramar catalogat d’Interès Cultural per la Generalitat.

És una conseqüència directa d’un fracassat pla de gestió de la platja que en poc més de dos anys ha suposat la pràctica desaparició de la platja amb la manca d’aportació de sorra ni de reforç de les zones més fràgils com el restaurant Voramar que ha vist com desapareixia la seva protecció sense que el consistori fes res. L’alcalde reprovat segueix sense assumir cap mena de responsabilitat, “la culpa és del mar, del restaurant que no té fonaments i de l’Estat que mitjançant Costes és el propietari de la platja”.

La manca d’empatia d’aquest personatge fa que ni s’hagi disculpat davant dels propietaris que han vist clausurat per un mínim d’un mes el negoci familiar. De fet, tant ell com la seva tinent d’alcalde, Alba Muntadas, “ l’alma mater” del nyap que posa en perill el futur turístic d’Altafulla, van haver de ser protegits per la policia davant la gent que els increpava dissabte quan a desgana van haver d’anar a veure els danys del temporal a la platja. Fa tan sols unes setmanes l’alcalde que governa amb la minoria del seu partit (EINA-ERC) va anar a València a presumir davant les Corts valencianes del pla de gestió com modèlic d’una platja que ja no existeix i que després d’esfondrar-se Cal Vitali amenaça en fer el mateix al passeig de Botigues de Mar.

No únicament l’alcalde no assumeix cap error sinó que aquest dilluns es reuneix a Altafulla amb Costes de l’Estat per exigir-li un estudi de corrents marines i seguir amb el seu pla de gestió. Una reunió urgent després d’una situació molt greu que no ha convidat ni ha comunicat als grups de l’oposició. Cal recordar també que els regidors d’Alternativa Altafulla no tenen accés (estan blocats) al Twitter de l’alcalde que compulsivament l’utilitza per comunicar com a alcalde tot el que va passant al poble, provocant així Molinera un greu atemptat contra els drets fonamentals dels membres d’Alternativa com a regidors de l’ajuntament. L’alcalde se’n riu i la pròpia tinent d’alcalde també rient diu “contra el mar no podem fer res i sorra no s’abocarà”.

Davant d’aquesta intolerable actitud de menyspreu aquest vespre a les 20h tindrà lloc una sessió plenària en la qual centenars de veïns del barri marítim estan convocats per diversos col·lectius per expressar la seva indignació amb una cassolada a la plaça del Pou. En un ple en el qual tota l’oposició es negarà a debatre res més que no sigui una moció, signada per la majoria absoluta del ple i on es reclama un pla de xoc urgent per a garantir una platja segura i amb condicions, que Costes aporti sorra i s’estudiïn altres opcions més efectives que el fracassat pla de gestió.

Alternativa Altafulla

Alternativa Altafulla

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: