Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les colles castelleres de Tarragona porten el seu pilar a la plaça de la Font

Les quatre colles castelleres han completat amb èxit el recorregut de la plaça de les Cols a la plaça de la Font amb els seus pilars caminant en un dels actes que clouen les festes

Els Xiquets del Serrallo arriben per 26è any consecutiu Els Xiquets del Serrallo arriben per 26è any consecutiu CEDIDA
Món casteller Abel Casanovas
Diumenge, 24 Setembre 2023 17:49

La ressaca dels dies forts de Santa Tecla no ha estat cap impediment perquè els tarragonins i tarragonines omplissin els carrers de la Part Alta una bona estona abans de l’inici, buscant un lloc privilegiat per gaudir d’aquesta jornada castellera.

Com ja és habitual, la colla de Sant Pere i Sant Pau ha estat la més ràpida en portar el seu pilar a plaça amb un temps de 6 minuts i 42 segons. En segon lloc està la Colla Jove, que ha trigat 8 minuts i 28 segons. La tercera posició l’ocupa els Xiquets del Serrallo, que han completat la ruta per 26è any consecutiu, amb un temps de 8 minuts i 1 segon. Per últim, els Xiquets de Tarragona han arribat al balcó de l’Ajuntament en 9 minuts i 26 segons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: