Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxCat a Tarragona recorda al govern que els locals d'assaig de la Jove i de SP i SP pateixen "deficiències"

Tanmateix, el partit mostra la seva satisfacció per la cessió d’un solar municipal als Xiquets de Tarragona

JxCat a Tarragona recorda que els espais d'assaig casteller de la Colla Jove -a la imatge- i de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau presenten moltes deficiències JxCat a Tarragona recorda que els espais d'assaig casteller de la Colla Jove -a la imatge- i de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau presenten moltes deficiències ARXIU / INFOCAMP
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 09 abril 2021 11:32

Junts per Catalunya a Tarragona ha mostrat la seva "satisfacció" per la decisió del govern municipal (ERC+ECP) de cedir un solar municipal a la Colla Castellera Xiquets de Tarragona. En aquest sentit, però, la formació emplaça també a l’Ajuntament de Tarragona que la solució definitiva en forma de local per a la colla matalassera "sigui una realitat al més aviat possible", a la vegada que demanen al consistori "quin pla d’actuació té pel local del carrer Santa Anna de la nostra ciutat, que ara resta buit i sense projecte".

Així mateix, des de Junts, en la seva condició de partit sense representació municipal en l’actualitat, també anima al govern a que "acceleri els altres dos casos que resten pendents a la nostra ciutat" i que afecten, tant a la Colla Jove Xiquets de Tarragona com als Castellers de Sant Pere i Sant Pau. El partit lamenta que "ambdues entitats es troben, ara mateix, amb dos espais d’assaig que registren importants deficiències, tant per a la magnitud actual de les pròpies colles com per al normal desenvolupament de la seva activitat diària".

Finalment JxCat recorda que "Tarragona és capital dels castells per molts motius i les nostres representants mereixen disposar d’uns locals a l’alçada de la seva importància i potencial".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: