Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Xiquets de Reus obriran la 14a Diada del Mercadal

En la diada castellera de Reus d'aquest dissabte 5 d'octubre, després dels Xiquets, seguiran ronda: Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Capgrossos de Mataró i Colla Joves Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Reus obriran aquest dissabte la Diada del Mercadal Els Xiquets de Reus obriran aquest dissabte la Diada del Mercadal ARXIU / ACN
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 04 Octubre 2019 22:05

L’ordre d’actuació de les colles per a la Diada Castellera del Mercadal de Reus, d'aquest dissabte 5 d’octubre, serà el següent: Xiquets de Reus, Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Capgrossos de Mataró i Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Amb aquesta nova trobada, la Diada Castellera del Mercadal arribarà a la 14a edició. Es tracta de la cita castellera bianual que es realitza a la capital del Baix Camp i que compta amb les millors colles del món casteller. La Diada començarà a les 17:00 h, i segons s'ha explicat en la presentació de l'esdeveniment, totes les colles obriran plaça amb un pilar i el cant dels Segadors.

El Casal de les Dones instal·la un Punt Violeta amb motiu de la Diada Castellera

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, a través del Casal de les Dones de Reus, instal·larà aquest dissabte un Punt Violeta a la plaça del Mercadal, amb motiu de la celebració de la Diada Castellera. Es tracta d'un Punt Violeta itinerant, en el qual dues professionals especialistes en polítiques de gènere donaran informació sobre les agressions sexistes per fer que els espais d'oci siguin segurs per tothom. Estarà instal·lat de 18:00h a 21:00h.

Els Punts Violeta són espais d’informació, prevenció, visibilització i sensibilització respecte a les violències masclistes i actituds sexistes que es donen en l’àmbit de l’oci, principalment en el nocturn. Han de constituir un punt de referència a la festa per a les persones assistents i per a tot el personal laboral. Igualment, són l’espai d’activació del protocol així com el d’acompanyament i suport a les dones que pateixin una situació d’assetjament.

El Punt Violeta es pot reconèixer perquè les noies porten una samarreta de color negre amb l'escrit "Punt Violeta" de color lila. A sobre de la samarreta, porten una armilla de color vermell i a part de l'esquena porten l'escrit de "Punt Violeta" de color blanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: