Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Xiquets de Tarragona realitzen els seus primers castells a Copenhaguen

183 matassers representen aquest cap de setmana el món casteller en la 32a edició de l’Aplec Internacional Adifolk, en el marc del festival Kulturfestival 48 Timer de Nørrebro, un barri de la capital danesa

5d7 dels Xiquets de Tarragona davant les mostres d’admiració dels ciutadans danesos 5d7 dels Xiquets de Tarragona davant les mostres d’admiració dels ciutadans danesos XIQUETS DE TARRAGONA
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 28 abril 2019 11:18

Els Xiquets de Tarragona ja han mostrat les seves construccions al públic danès. Els matassers van arribar aquest divendres a la capital danesa per representar el món casteller en la 32a edició de l’Aplec Internacional Adifolk, que enguany se celebra a Copenhaguen del 25 al 28 d’abril i que està emmarcat en el festival Kulturfestival 48 Timer de Nørrebro, un barri de la capital danesa.

Els 183 castellers estan gaudint d’un cap de setmana d’activitat castellera, turisme i cohesió. Aquest dissabte a la tarda la colla ha participat en l’espectacle “La Festa Major a Catalunya” en la qual s’hi ha representat diferents expressions de la cultura catalana. Els Xiquets hi han fet el 3d7, 4d7 i 5d7 davant les mostres d’admiració dels ciutadans danesos.

Divendres a la tarda, tot just aterrar, van participar en la cercavila inaugural i hi van acabar fent el 3d7, 4d7, 4d7a i 4 pilars de 4.

matalassers Copenhaguen

Aquest diumenge, a les 10.30 hores, hi ha hagut una actuació conjunta amb els Xiquets de Copenhaguen. Finalment, a les 16h els matalassers participaran en la cercavila de comiat i a les 17h en l’espectacle de cloenda. La previsió és fer castells molt similars als d’avui dissabte. Dilluns a la tarda, després d’un matí de turisme per gaudir de la ciutat i de l’experiència, l’expedició matalassera tornarà cap a Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: