Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 280 castellers i 60 colles a la Jornada de Prevenció de Valls

La jornada ha acollit tallers tècnics i de prevenció, a més de ponències sobre lesions de cara i cap o dels dispositius sanitaris a plaça

Les activitats es van repartir entre el local de la Joves i l'antic convent del Carme Les activitats es van repartir entre el local de la Joves i l'antic convent del Carme CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Març 2018 18:32

Uns 280 castellers pertanyents a 60 colles van participar aquest dissabte en la XXa Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, celebrada a Valls, coorganitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el Grup de Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller i la Colla Joves Xiquets de Valls com a amfitriona. Les activitats es van repartir entre el local de la Joves i l'antic convent del Carme, i com és habitual, van consistir en una àmplia oferta de tallers tant tècnics com de prevenció, a més de ponències sobre les lesions de cara i cap, el dispositiu sanitari a plaça o una taula rodona sobre els valor dels castells carregats.

La celebració de la Jornada s'ha avançat aquest any pràcticament un mes respecte el que era més habitual. Això ha permès augmentar la participació respecte les dues darreres edicions i, a més, mantenir el gruix d'assistents de cara a les activitats de la tarda.

Publicitat