Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls implementarà el sistema ‘Park&Ride’ per fomentar el transport públic

L’Ajuntament habilitarà aparcaments a les estacions d’autobús i ferrocarril

El sistema 'Park&Ride' dotarà de places la zona d'aparcament de l'estació de trens de Valls. El sistema 'Park&Ride' dotarà de places la zona d'aparcament de l'estació de trens de Valls. TRENSCAT.CAT.
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 13 Gener 2017 14:52

L’Ajuntament de Valls implementarà el sistema ‘Park&Ride’ (Aparca i desplaça’t) a partir del 6 de febrer. L’objectiu principal és dissuadir les persones de fer servir el cotxe per accedir al centre d’una ciutat, oferint-los una alternativa competitiva i de qualitat, basada en l’estacionament del vehicle prop de les estacions de tren i autobús. El consistori vallenc adaptarà els aparcaments pròxims a l’estació de busos i de ferrocarril, per a que els ciutadans puguin estacionar el seu vehicle privat per després agafar el transport públic.

Aquesta mesura, que tindrà un cost de 50 cèntims per mig dia i d’un euro per un dia sencer, va dirigida a aquells usuaris, que per raó d’estudis o de treball, utilitzen el seu automòbil privat per arribar a l’estació de trens o d’autobusos per desplaçar-se posteriorment a una altra població a través del transport públic. Les persones interessades a utilitzar aquestes places d’estacionament s’hauran de registrar a les dependències de VIAS a la Muralla de Sant Antoni 8, on cal presentar l’acreditació de treballar o estudiar en les poblacions on s’agafa l’autobús o el tren.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: