Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'app de Reus per gestionar la zona blava ja es pot utilitzar també a Girona

'Aparcar' es va estrenar a Reus i Cambrils, i actualment també es pot utilitzar a Tarragona, Salou, Valls, Vila-seca, Montblanc i Girona

Imatge d'un senyal de l'app 'Aparcar' a la zona blava Sant Francesc, a Reus Imatge d'un senyal de l'app 'Aparcar' a la zona blava Sant Francesc, a Reus ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Gener 2024 21:44

L’aplicació per a dispositius mòbils 'Aparcar', que permet als usuaris gestionar l’estada en zones regulades d’aparcament de manera àgil i sense necessitat d’anar al parquímetre, ja es pot utilitzar també a la ciutat de Girona des d’aquest mes de gener.

Els ajuntament de Reus i Girona han arribat a un acord en el marc de la política d’expansió per tal que l’aplicació desenvolupada per l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis es pugui fer servir en el major nombre de municipis possible.

'Aparcar' es va estrenar a Reus i Cambrils, i actualment també es pot utilitzar a Tarragona, Salou, Valls i Vila-seca, Montblanc i Girona. L’Ajuntament de Reus està treballant actualment amb la Diputació de Tarragona per posar el servei a disposició de les entitats locals del seu àmbit territorial de manera gratuïta.

L’aplicació 'Aparcar' disposa actualment de dues funcionalitats: estacionament a la zona blava i recàrrega de vehicles elèctrics.

En el cas de Reus, l’aplicació 'Aparcar' també incorpora el servei VIA P, que permet entrar i sortir dels aparcaments municipals sense necessitat de treure tiquet físic, només amb la lectura de matrícula a l’entrada i a la sortida del pàrquing.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: