Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils ofereix un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri per Tots Sants

El transport es pot reservar al telèfon 977 795 790 i els punts de recollida seran les parades de l'autobús urbà en horari ininterromput de 10 a 18 h

L'Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri els dies 31 d'octubre i 1 de novembre L'Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri els dies 31 d'octubre i 1 de novembre AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2023 07:16

L'Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants. El transport ja es pot reservar trucant al telèfon 977 795 790.

Els punts de recollida seran les parades de l'autobús urbà i l'horari d'anada i tornada es podrà escollir entre les 10 i les 18 hores. Les persones usuàries compartiran els servei amb altres viatgers en taxis de 8 places en cas que els recorreguts i horaris siguin coincidents.

El regidor de Mobilitat, Enrique Arce, ha explicat que la utilització de taxis per donar aquest servei, que fins ara s'havia prestat amb els busos urbans, permetrà personalitzar els horaris i els recorreguts, obrirà la possibilitat de sol·licitar un transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i, en definitiva, s'adaptarà molt millor a les necessitats de les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts.

Cal tenir en compte que en anys anteriors l'autobús urbà només feia tres viatges d'anada i tornada durant el matí i les persones usuàries s'havien d'estar al cementiri com a mínim una hora i quart fins que podien tornar. Això feia que el transport fos poc útil i eficient, i que es desplacessin al cementiri autobusos gairebé buits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: