Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallen un carril de la TP-2039 de Tarragona al Catllar per treballs d'asfalt

A partir de dilluns 20 de febrer, un carril de la via quedarà tallat, donant pas alternatiu regulat per semàfors i per personal de l’obra

Imatge dels treballs d’asfaltat de les obres de millora de la carretera TP-2039 del Catllar a la N-340 Imatge dels treballs d’asfaltat de les obres de millora de la carretera TP-2039 del Catllar a la N-340 DIPTA.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Febrer 2023 18:19

La Diputació de Tarragona ha iniciat els treballs d’asfaltat de les obres de millora de la carretera TP-2039, del Catllar a la N-340, en el seu tram entre la rotonda d’accés a la urbanització Parc de Llevant, al Col·legi British School of Costa Daurada i al Golf Costa Daurada, fins a la rotonda de l’autovia A-7.

A partir de dilluns 20 de febrer, un carril de la via quedarà tallat completament, donant pas alternatiu regulat per semàfors i per personal de l’obra. Es recomana cercar rutes alternatives. Les obres d’asfaltat es preveu que durin fins al divendres 24 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: