Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat lamenta que l'Ajuntament de Tarragona no hagi respost al conveni de traspàs de carreteres

Xavier Flores critica les "maneres" en què el govern municipal ha fet públic el desacord

El secretari general d'Infraestructures del Mitma, Xavier Flores, durant la roda de premsa d'aquest dimecres a Reus El secretari general d'Infraestructures del Mitma, Xavier Flores, durant la roda de premsa d'aquest dimecres a Reus NEUS BERTOLA / ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 09 Febrer 2023 10:22

El secretari general d'Infraestructures de Ministeri de Transports i Mobilitat (Mitma), Xavier Flores, ha criticat les "maneres" en què el govern municipal de Tarragona està gestionant un possible traspàs de carreteres. Assegura que s'ha assabentat del desacord de l'Ajuntament a través de la premsa, però que "encara està esperant la trucada de l'alcalde" per conèixer "què li sembla la proposta de conveni". El secretari d'Infraestructures lamenta que l'equip de govern hagi fet pública la seva valoració abans "d'aixecar el telèfon i discutir-ho".

Aquest dimarts el PSC Tarragona va denunciar que el govern municipal "està bloquejant" un traspàs de carreteres que suposaria una inversió milionària a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: