Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ministra de Transports assegura que l’obertura de l'A-27 al coll de Lilla serà “en menys d’un any”

Raquel Sánchez evita concretar la data de la finalització de les obres, tot i que la previsió era acabar-les a inicis del 2023

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en la visita a les obre del túnel del Coll de Lilla de l'A-27 La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en la visita a les obre del túnel del Coll de Lilla de l'A-27 ARNAU MARTÍNEZ - MAR ROVIRA / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 16 Desembre 2022 15:12

La ministra Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha assegurat que les obres del túnel del coll de Lilla de l'A-27 estaran enllestides en "menys d'un any". Sánchez no ha especificat la data de l'obertura d'aquest tram de 5,5 quilòmetres en la visita d'obres feta aquest divendres.

L'exministre Ábalos va afirmar que ho estarien a principis de l'any vinent. Amb tot, Sánchez ha reivindicat que en quatre anys s'ha avançat moltíssim en una actuació de "gran complexitat".

Alhora, ha defensat que la nova via suposarà un revulsiu econòmic pel territori i millorarà la qualitat de vida dels ciutadans. La ministra també ha indicat que s'estan tramitant les indemnitzacions dels afectats per les esquerdes del poble de Lilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: