Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus obre el pont del Barri Gaudí al trànsit

Amb l'obertura al trànsit també es restableix el recorregut habitual de la línia d'autobús L10

S'ha obert al trànsit el pont sota de la via del tren que dona accés al barri Gaudí S'ha obert al trànsit el pont sota de la via del tren que dona accés al barri Gaudí REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Agost 2022 17:12

Divendres al migdia, es va obrir al trànsit el pont sota de la via del tren que dona accés al Barri Gaudí després de la recepció parcial de l’obra per part de l’Ajuntament de Reus. Les feines que falten, principalment treballs de pintura i acabats, es desenvoluparan fins a mitjans de setembre i no es preveu que el pont s’hagi de tornar a tallar. Amb l'obertura al trànsit es restableix també el recorregut habitual de la línia d'autobús L10.

El projecte executat millora la il·luminació, redueix sorolls i millora la seguretat de trànsit de vianants i bicicletes. L'obra està finançada amb ajuts del PAM de la Diputació de Tarragona fons Next Generation de la Unió Europea.

L'actuació municipal s’ha portat a terme en paral·lel a les obres d'impermeabilització del pont, executades per Adif.

En paral·lel a les millores del pont, s’ha incorporat provisionalment, a mode de prova, una rotonda a la cruïlla entre l’avinguda Països Catalans i l’avinguda Jocs Olímpics per a facilitar les incorporacions i girs, reduïr la velocitat i evitar que s’hagi d’atravessar el pont per girar a la rotonda del barri Gaudí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: