Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà una trentena d'elements pacificadors de trànsit

Durant el 2022 es col·locaran deu coixins berlinesos i 21 esquenes d'ase a diferents carrers de la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà més de 30 elements pacificadors del trànsit L'Ajuntament de Tarragona instal·larà més de 30 elements pacificadors del trànsit AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Infocamp/ ACN
Dimecres, 02 Febrer 2022 15:04

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà 31 elements nous de pacificació del trànsit aquest any. D'una banda es col·locaran deu coixins berlinesos i de l'altra 21 esquenes d'ase, que consisteixen en una elevacio´ de la calc¸ada en una franja transversal pavimentada.

El conseller de Territori i Mobilitat Xavier Puig ha destacat que "la mobilitat sostenible i la seguretat dels vianants, ciclistes i vehicles de mobilitat personal són aspectes clau", i que "la col·locació d'elements pacificadors ajudarà a disminuir la sinistralitat en punts concrets de la ciutat per tal de guanyar en seguretat viària".

S’instal·laran coixins als següents carrers: Pirineus, Enric d’Ossó, Francolí, Bonet i Amigó, Ernest Lluch, Baix Camp, Francesc Bastos i Rambla Ponent.

21 esquenes d’ase

D’altra banda, també està previst que els propers mesos s’instal·lin 21 esquenes d’ase, que consisteixen en una elevació de la calçada en una franja transversal pavimentada. El principal avantatge d’aquest reductor de velocitat és que és molt efectiu per reduir puntualment la velocitat dels vehicles. Està previst que s’instal·lin al carrer Mozart, a l’accés de Sant Salvador, a l’Av. Pallaresos, al Col·legi Sant Salvador, a l’Avinguda Tarradelles (al Col·legi Ponent), al carrer Riu Fluvia, carrer Prades, carrer Gramunt i Subiela, avinguda Catalunya i als camps de futbol de la Floresta i de Camp Clar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: