Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llum verd a les passeres del Catllar per creuar el riu Gaià

Les dues passeres construïdes, junt al pont de l'antiga via Reus-Roda i al torrent de la Farga, milloren la connexió de la xarxa de camins

Les passeres permeten la connexió dels dos marges del riu Gaià i milloren la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca Les passeres permeten la connexió dels dos marges del riu Gaià i milloren la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Març 2018 07:48

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, juntament amb l’alcalde del Catllar, Joan Morlà, i el regidor i conseller comarcal, Antonio López, van visitar i revisar les dues passeres construïdes recentment al municipi, per poder creuar a peu el riu Gaià, junt al pont de l’antiga via Reus-Roda, i al torrent de la Farga.

El cost d’aquestes dues passeres és de prop de 8.000 € i s’han realitzat dins del pla de 'Millora de la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca', que consisteix en l'execució de passos als rius Francolí i Gaià, en el Pla d’assistència i cooperació municipal del Programa d’inversions de caràcter supramunicipal de la Diputació de Tarragona.

La importància d’aquest dos passos està en que permeten la connexió dels dos marges del riu Gaià i milloren la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca i, al mateix temps, la seguretat del GR-172.

El Consell Comarcal del Tarragonès s’ha fet càrrec de la construcció i instal·lació de les dues passeres de fusta, i l’ajuntament s’ha encarregat de la preparació i condicionament del camí fins el pas, de la seva senyalització i del manteniment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: