Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local del Vendrell demana "precaució" als conductors de la zona

Alerten que aquest matí encara poden quedar plaques de gel i recomanen moderar la velocitat, respectar la distància de seguretat entre vehicles i evitar frenades brusques

Acumulació d'aigua i gel al Vendrell, ahir al vespre Acumulació d'aigua i gel al Vendrell, ahir al vespre POLICIA LOCAL DEL VENDRELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 07:29

La Policia Local del Vendrell ha alertat que molt probablement aquest matí de dimarts encara hi pugui haver plaques de gel a la via. Per aquest motiu, demanen "precaució" als conductors de la zona i els recomanen l'adeqüació de la velocitat, deixar una distància de seguretat prudencial amb el vehicle del davant i evitar les frenades brusques.

La calamarçada d'ahir va obligar a la Policia Local a tallar el trànsit al revolt del Tano, a la zona de l'Hotel Ra. També es va produir una important acumulació d’aigua a la zona de les madrigueres i de la Riera. Aquestes incidències van obligar als conductors a anar amb precaució i moderant la velocitat.

Cal recordar que l'AP-7 i l'A-7 van quedar ahir al vespre reobertes a Altafulla després de la forta calamarsada que va caure a la zona dilluns a primera hora de la tarda i que va obligar a interrompre la circulació, segons Protecció Civil i Servei Català de Trànsit. L'acumulació de precipitació a la via va fer que haguessin d'actuar les màquines llevaneu de la concessionària i del Ministeri de Foment després que la circulació fos impossible circular-hi, també a l'N-340 durant uns minuts, i fins i tot es produïssin alguns accidents lleus. En aquests punts, però, es van produir llargues retencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: