Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desconvocada la protesta del taxi per motius logístics

Els taxistes tenien previst fer una marxa lenta, aquest dimarts 30 de maig, de Tarragona a Reus, per protestar contra l'instrusisme i les plataformes il·legals

Imatge d'arxiu de la protesta dels taxistes convocada el 26 d'abril Imatge d'arxiu de la protesta dels taxistes convocada el 26 d'abril AZAHARA PALOMARES/EL PUNT AVUI
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Mai 2017 17:06

La marxa lenta que estava prevista realitzar com a mesura de protesta, demà dia 30 de maig, ha estat desconvocada causa que la seva realització va ser convocada sense el suficient marge de temps per poder-la organitzar de forma correcta, segons informa en un comunicat la Federació Empresarial d'Auto-transport de la Província de Tarragona (FEAT).

No obstant, els taxistes de les comarques tarragonines comparteixen "absolutament" els motius que portaran a celebrar múltiples actes de protesta, i entre d'altres, una manifestació unitària a Madrid i una aturada a Barcelona, ​​ja que la situació del sector "és de summa gravetat".

El sector del taxi reclama de les administracions públiques una actuació "més decidida" respecte a l'intrusisme i la competència deslleial, i, per tant, creuen que són necessàries mesures per identificar els vehicles que realitzen servei de transport de persones en turismes i vigilar la seva activitat". Des de la FEAT també consideren que "cal que l'activitat es desenvolupi en igualtat de condicions, tant pel que fa a la contractació de conductors, com a les autoritzacions i pagaments de les llicències i impostos a què es veuen subjectes els taxistes".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: