Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias manté vives les opcions de lluitar pel tercer lloc

L’equip reusenc venç a Caldes de Montbui per 1-5

El Reus Deportiu ha obtingut una important victòria a Caldes de Montbui El Reus Deportiu ha obtingut una important victòria a Caldes de Montbui REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 21 abril 2024 23:37

La 24a jornada de la Parlem OK Lliga ha estat una jornada plena de sorpreses: l’empat a 4 gols del Noia a la pista del Rivas madrileny quan faltaven menys de 30 segons pel final; la victòria del Lleida Llista per 6 gols a 5 contra el FC Barcelona o l’agònica victòria del Girona contra el Mataró, que envia matemàticament el conjunt mataroní a l’OK Lliga Plata. Aquests resultats demostren que el final de la lliga regular serà força emocionat i no hi haurà cap partit fàcil.

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias, ha tancat aquesta avant penúltima jornada amb una contundent victòria per 1 gol a 5, a la pista d’un dels equips que lluita per la salvació de la categoria, el CH Caldes. Aquest diumenge, els de Jordi Garcia han visitat el complicat Pavelló de la Torre Roja, de Caldes de Montbui (Vallès Oriental), amb la intenció de mantenir el quart lloc a la taula i continuar pressionant el Liceo en la lluita per la tercera posició final de la classificació, quan només resten dues jornades per tancar la lliga regular.

Els calderins, obligats a puntuar per evitar el “play-out”, han vist com els roig-i-negres han començat l’encontre amb un plantejament força ofensiu. Això ha donat el seu fruit força aviat, concretament al minut 3, quan Martí Casas ha inaugurat el marcador tot superant Arnau Martínez en una falta directa, després d’una falta de Xavi Gurri contra Sergi Aragonès.

Aquest marcador ha permès als reusencs controlar el ritme del partit i han pogut ampliar la diferència set minuts més tard, quan Maxi Oruste, ha empès la bola al fons de la porteria local. El gol ha estat anul·lat pels àrbitres perquè la bola ha tocat el cos de l’argentí abans de la rematada.

A poc a poc, les forces s’han anivellat i els d’Eduard Candami, amb un joc ràpid i directe, s’han apropat amb perill a la porteria d’un Càndid Ballart molt segur. Sobre la pista, els roig-i-negres han jugat amb una defensa molt seriosa i han sortit amb ràpids contracops a buscar la porteria contrària, però només la falta de definició final ha evitat el segon gol. Amb el resultat de 0 a 1 s’ha arribat al temps de descans.

A la segona meitat els reusencs han continuat buscant la porteria rival, i al minut 28, en una gran jugada i amb un toc suau, Sergi Aragonès ha posat la bola a l’escaire i ha ampliat la diferència per obtenir un tranquil·litzador 0 a 2.

La superioritat dels reusencs s’ha vist reflectida en marcador tres minuts més tard. En una gran jugada de Martí Casas, l’argentí Maxi Oruste ha aprofitat la passada al segon pal per fer el 0 a 3. El resultat ha obligat el Caldes a assumir riscos i els roig-i-negres ho ha aprofitat. Arnau Canal ha recuperat una bola en defensa i, després de creuar tota la pista, ha fet una passada al xilè Diego Rojas que ha enviat la bola dins de la porteria per fer el 0 a 4, a 15 minuts del final.

Tot i el marcador tan favorable, els de Jordi Garcia no han abaixat els braços. Però el pròxim gol ha estat el del Caldes. Al minut 37, Roger Presas ha sorprès tothom amb una rematada des de darrere de la porteria (1-4). A sis minuts per al final, Càndid Ballart ha evitat la reacció del conjunt local en aturar una falta directa a Marcos Blanqué després de la desena falta dels reusencs. Ara bé, qui no ha fallat ha estat, de nou Martí Casas, que ha aprofitat una gran jugada de Sergi Aragonès per fer l’1 a 5. Aquest gol ha sentenciat el partit.

La possible reacció dels d’Eduard Candami s’ha vist frenada. pocs segons més tard, per un espectacular Càndid Ballart. El porter ha aturat per partida doble un penal favorable a un Caldes que s’ha entregat finalment a la superioritat del Reus Deportiu.

Amb aquest triomf, els reusencs mantenen el quart lloc a la classificació i la pròxima jornada rebran a un Lleida Llista enfortit després de la victòria amb el Barça. Aquest duel entre reusencs i lleidatans es jugarà en horari unificat el pròxim diumenge, 28 d’abril, a dos quarts de 7 de la tarda, al Palau d’Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: