Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finques Vicenç de Calafell, premi Fotocasa Pro a la millor marca 'Personal immobiliària' de 2023

Aquests premis són uns dels més importants del sector immobiliari de l'Estat espanyol

Vicenç Soler, gerent de Finques Vicenç de Calafell, recull el premi de Fotocasa Pro a la millor marca 'Personal immobiliària' de 2023 Vicenç Soler, gerent de Finques Vicenç de Calafell, recull el premi de Fotocasa Pro a la millor marca 'Personal immobiliària' de 2023 FINQUES VICENÇ
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2023 21:52

Finques Vicenç de Calafell han estat guardonades amb el premi a la millor marca 'Personal immobiliària' de 2023 dels Premis Fotocasa Pro. El premi es va lliurar, el passat dijous 26 d'octubre, en el marc de la gala celebrada al Teatro Magno de Madrid.

Aquests premis són uns dels més importants del sector immobiliari ja que s'hi pot presentar qualsevol professional de l'Estat espanyol, un fet que no passa en altres premis del sector, on es requereix la participació en algun congrés per poder-hi optar. Vicenç Soler, gerent de Finques Vicenç, posa en valor el premi rebut: "És una cosa gairebé impensable per a un agent immobiliari de Calafell, que ha de competir amb grans immobiliaries de ciutats com Barcelona o Madrid, fons d'inversió, etc..."

Consells i actualitat immobiliària a les xarxes socials

El premi reconeix especialment el treball fet per Finques Vicenç a les xarxes socials, amb vídeos sobre consells i actualitat immobiliària. En concret, a les xarxes socials Tik Tok, on després d'un any i mig, segueixen el perfil de la immobiliària més de 48.000 persones i a Instagram, on després de només un any, és el compte de consells immobiliaris més seguit d'Espanya amb més de 59.000 seguidors.

Podeu visionar el vídeo de Fotocasa de la gala aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: