Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acollirà una jornada de tecnologies, tendències i talents

Es farà el 14 de desembre a l’auditori Antoni Gaudí de FiraReus amb l’objectiu de divulgar les tendències TIC

Imatge d'arxiu del Tecnoparc de Reus Imatge d'arxiu del Tecnoparc de Reus ARXIU/INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2023 11:15

L’auditori Antoni Gaudí de FiraReus acollirà una jornada dedicada les tendències tecnològiques de cara al 2024, el proper 14 de desembre, de 9 a 14 h. L’esdeveniment està organitzant conjuntament pel clúster TIC Catalunya Sud i Redessa i comptarà amb conferències de 20 minuts. En l’acte assistiran representants de Google, IBM, T-Systems, I2Cat i el Mobile World Capital.

La voluntat d’aquest congrés és generar un espai de referència per a professionals, empresaris, emprenedors, estudiants i docents del sector. El president de Redessa, Josep Baiges, creu que “la jornada ha de ser l’esdeveniment tecnològic de referència al territori, que reforci el lideratge de Reus i del futur districte del Tecnoparc”.

El Reus Technology Summit es fa, també, amb l’objectiu de divulgar les tendències TIC, els reptes i oportunitats del sector a través de casos pràctics.

Programa de conferències

La jornada de conferències estarà conduïda per la periodista, divulgadora TIC i presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès, i s’iniciarà a les 9.15 h amb la benvinguda institucional a càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita.

A les 9.30 h tindrà lloc la ponència Keynote Inaugural. A les 9.50 h, la jornada prosseguirà amb una conferència sobre intel·ligència artificial. A les 10.10 h es farà la xerrada Indústria 4.0, a les 10.30 h es parlarà sobre metavers i videojocs i a les 10.50 h es tractarà la ciberseguretat. A les 11.10 h està prevista una pausa cafè.

El congrés es reprendrà a les 11.30 h amb una conferència a càrrec de CaixaBank, Day One. A les 11.50 tindrà lloc una xerrada sobre 5G i 6G. A les 12.10 h es parlarà sobre Bessons Digitals, a les 12.30 h sobre Computació Quàntica i a les 12.50 h es tocarà la temàtica del BitCoin i CBDC.

L’última ponència del Reus Technology Summit serà a les 13.10 h amb Convergència de Tecnologies. La cloenda serà a les 13.30 h a càrrec de Gina Tost, secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat.

Inscripció prèvia

La participació en aquestes jornades és gratuïta amb inscripció prèvia a través de la pàgina web de Redessa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: