Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions per participar a la Fira de l’Ocupació Juvenil de la Conca de Barberà

La Fira tindrà lloc el dijous 23 de novembre a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc amb la presència d’un bon nombre d’empreses de la comarca

Detall del cartell de la I  Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà Detall del cartell de la I Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2023 18:31

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la primera edició de la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva. La fira tindrà lloc el dijous 23 de novembre a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc, de 9 a 14 hores. L’accés és gratuït però cal formalitzar la inscripció prèvia a https://cambrareus.org/fira-ocupacio-montblanc-2023/.

Una vintena d'empreses i entitats

L'organització d'aquesta fira està directament vinculada a la generació d’iniciatives que permetin a les empreses identificar talent per als seus equips. Amb aquest objectiu, l’espai serà un punt de trobada entre empreses i entitats representatives de la Conca de Barberà que necessiten contractar personal i persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen, posant especial èmfasi en el jovent. Ja està confirmada la presència d’una vintena d’empreses i entitats de diversos sectors econòmics, com el turisme i l’hostaleria, la indústria, l’automoció, l’agroalimentari i els serveis.

La Fira comptarà també amb la participació d’APRODISCA, l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà, el Servei Català d’Ocupació, el Consorci Leader del Camp i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Cal destacar també la presència de la Cambra de Comerç de Reus, que informarà dels programes disponibles per a joves, i de Concactiva, que treballa per promocionar el desenvolupament econòmic, ocupacional i social de la Conca de Barberà.

Jornades formatives

Així mateix, en el marc de la fira s’ofereix als joves i persones inscrites l’oportunitat de poder participar en diverses activitats formatives per millorar les seves capacitats a l'hora de cercar feina. En concret, a la sala de les Corts Catalanes s’hi duran a terme les jornades ‘Descobreix els teus talents! Autoconeixement per la recerca de feina’ (de 9.30 h a 10.30 h) i ‘L’actitud, la clau de l’èxit” (d’11.00 a 12.00 h). Per assegurar-se plaça a aquestes jornades, cal escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A més a més, d’11:30 a 14 hores s'oferirà el ‘Role playing’ d'entrevista de feina per obtenir estratègies a l'hora d'afrontar una entrevista de feina, mitjançant sessions individuals.

Hi haurà servei d'autobús gratuït fins a la Fira amb sortida des de Reus, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt. Per fer la reserva de plaça cal contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: