Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La inauguració de la 51a exproReus dona el tret de sortida a la fira

David Oliva, vicepresident de Global de T-Systems, encarregat d'inaugurar la fira multisectorial: "Reus és un exponent de tecnologia i innovació"

L'alcaldessa Sandra Guaita i el vicepresident Global de T-Systems, el reusenc David Oliva, que ha inaugurat exproReus 2023 L'alcaldessa Sandra Guaita i el vicepresident Global de T-Systems, el reusenc David Oliva, que ha inaugurat exproReus 2023 FIRAREUS EVENTS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Octubre 2023 20:38

La fira multisectorial exproReus ha estat inaugurada oficialment aquesta tarda pel vicepresident Global de T-Systems, el reusenc David Oliva, qui ha afirmat en la seva intervenció que "Reus és un exponent de tecnologia i innovació" i ha posat en valor que "la ciutat és la segona en percentatge d'ocupació TIC a Catalunya després de Barcelona, un fet que es deu al suport de les institucions del territori i a apostes com la que el seu dia va fer T-Systems instal·lant-se a la ciutat i, concretament, a REDESSA Viver".

La inauguració s'ha dut a terme a l'estand del Hub Foodtech & Nutrition, on al llarg d'aquests dies es concentrarà tota l'activitat vinculada a la gastronomia i els hàbits d'alimentació saludable, i als productes de quilòmetre zero de la Catalunya Sud.

Durant l'acte inaugural també ha intervingut l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, qui en el seu discurs ha assegurat que "firaReus és un referent històric, però també de futur, sobretot gràcies a iniciatives vinculades a sectors estratègics de la ciutat, com el Hub Foodtech & Nutrition, que uneix tecnologia i alimentació".

La inauguració ha comptat amb l'assistència de regidors i altres autoritats i personalitats del territori. Després dels parlaments, la comitiva ha fet un recorregut per les instal·lacions d'exproReus, per tal de visitar els estands dels 150 expositors que ompliran d'activitat els cinc dies de fira, passant per les diferents àrees temàtiques com són automoció, parament de la llar, tecnologia i alimentació, entre d'altres.

inauguració exproReus 2023

Acte d'inauguració d'exproReus (firaReus Events)

La fira multisectorial es pot visitar fins aquest diumenge 15 d'octubre, d'11 del matí a 9 del vespre. La zona de restauració del Tasting Village romandrà oberta fins a les 10 de la nit.

Tots els dies, exproReus oferirà un programa d'activitats per a tota la família, que posa especial atenció en les noves tecnologies, amb tallers per a joves i petits; i també en la gastronomia, amb productes locals i restauradors del territori com a protagonistes. Per a més informació, es pot consultar la web de firaReus Events: www.firareus.com

Entrada gratuïta i bus llançadora

La fira manté enguany l'entrada gratuïta i es torna a habilitar també des de Reus Transport una línia especial d'autobusos, la L80, que va des de la plaça de la Llibertat fins a firaReus, amb una freqüència de mitja hora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: