Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada la 24a Fira d'Artesans d'Altafulla

L'esdeveniment continua aquest divendres i s'allarga tot el cap de setmana, de 18h a 00h a la zona de les Eres, darrere del Castell, i al parc del Comunidor

La mostra d'oficis antics és un dels atractius de la 24a Fira d'Artesans d'Altafulla La mostra d'oficis antics és un dels atractius de la 24a Fira d'Artesans d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 19 Agost 2022 15:28

La 24a edició de la Fira d’Artesans es va inaugurar aquest dijous 18 d'agost, a la tarda, amb la visita de l'alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau, i el regidor de Turisme, Jaume Sánchez, entre altres.

Montse Castellarnau Fira Artesans 2022

L'esdeveniment continua aquest divendres i s'allargarà fins al diumenge 21 d'agost,  en horari de 18:00 h. a 00.00 h. a la zona de les eres, darrera el Castell, i al parc del Comunidor, amb el que esdevé la recuperació de la seva màxima essència després de dos anys marcats per la pandèmia.

El programa del 2022 compta amb la participació de 120 parades de tot tipus provinents d’arreu de l’Estat així com una mostra d’oficis antics.

La programació que s’ha dissenyat, a més a més, contempla la participació i implicació de les entitats del municipi així com un assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla. Enguany s’ha recuperat la zona d’artesania infantil, amb jocs, rondallaires i una granja. També s’estableix un punt gastronòmic amb parades i ofertes variades. I entre altres actes, tornen els concerts, que en aquesta ocasió seran a càrrec dels grups Somos Con-Tacto Dúo, The Dyego Brothers, Sal 150 i Barboots.

Per tal de facilitar un correcte desenvolupament de la Fira d’Artesans, l’organització, de la mà de la Policia Local d’Altafulla, ha dissenyat un dispositiu especial de mobilitat. Aquest preveu diverses afectacions a la circulació del trànsit rodat de vehicles als carrers que hi ha al voltant de la zona on es desenvoluparà l’esdeveniment. Per això, a la vegada, s’habilitaran nous espais d’estacionament a tot l’entorn més enllà dels que ja hi ha disponibles habitualment. A més a més, al llarg dels quatre dies, el servei de trenet turístic ampliarà els horaris i farà parada a la fira.

Enllaç amb el programa

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: