Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Saló de la Mascota, Bestial, a firaReus potenciarà les activitats infantils

Ocuparà 6.500 m2 i tindrà una trentena d’expositors / L’Exposició Internacional Felina s’ha suspès per causes del coronavirus

Una trentena d'expositors participaran en aquesta edició de Bestial Una trentena d'expositors participaran en aquesta edició de Bestial FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Març 2020 10:07

Una trentena d’expositors es donaran cita en l’11a edició de Bestial, que obre portes aquest dissabte, 14 de març, en un recinte de 6.500 metres quadrats, el total de la fira. Des de l’organització s’ha treballat especialment perquè els més petits puguin gaudir també d’aquesta fira que és, juntament amb exproReus, una de les que té un perfil familiar més marcat. Els sectors presents a la fira són molt diversos i van des de l’alimentació, animals, roba ¡ complements per a mascotes, assegurances, associacions i protectores d’animals, fins al Col·legi de Veterinaris de Tarragona. 

La regidora d’Economia i Coneixement de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, ha posat en relleu “la consolidació d’una fira única en el seu sector a tot Catalunya, tant per la quantitat d’activitats programades com per la superfície d’exposició”. Per la seva banda, el vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista, ha destacat que “a Bestial també es farà èmfasi en la tinença responsable d’animals, en fomentar les adopcions de gossos, i en els comportaments cívics”.

Pel que fa a l’oferta, el Saló de la Mascota, Bestial, compta amb un gran nombre d'activitats, conferències i tallers per a tota la família. Destaquen les conferències sobre el comportament dels gossos i abandonament i tinença de gossos; les exhibicions de disc dog i d’ensinistrament de gossos; espectacles de màgia; la desfilada de gossos d’acollida, a càrrec de l’associació ‘Gent Gran i Gossos’ i la gimcana d’habilitat per a gossos, obert a la participació de tots els visitants.

Per altra banda també estan previstes accions solidàries en col·laboració amb ARION, que és la marca que patrocina la fira. Tal com ha explicat el director regional de NANTA a Catalunya, Marcel Ferré, “a través de la iniciativa #BestialArionSolidaris, Arion regalarà un quilogram de pinso per cada fotografia que es faci el visitant al Photocall de la fira i la pengi a les seves xarxes amb el hastag #BestialArionSolidaris”. Amb aquesta iniciativa, l’any 2019, Arion va regalar més de 500 kg de pinso a les associacions presents al saló.

L’Exposició Internacional Felina se suspèn per causes del coronavirus

A més, en el marc de Bestial es farà la 14a Exposició Internacional Canina mentre que l’Exposició Internacional Felina que també estava programada finalment s’ha hagut de suspendre perquè compta amb una elevada assistència de jutges i participants de França i Itàlia. Donat que estem en un moment d’incertesa sobre la gestió del coronavirus, des de l’organització d’aquest esdeveniment s’ha preferit anul·lar-lo.

La inauguració de Bestial es durà a terme aquest dissabte, 14 de març, a les 12h, i anirà a càrrec de la presidenta de la Unió Cinòfila de Catalunya, Maite Gonzalbo. L’horari de Bestial és dissabte i diumenge, 14 i 15 de març, de 10h a 20h. El preu de l’entrada és de 5 euros i els nens de fins a 7 anys no paguen entrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: