Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Epocauto celebra 20 anys amb una mostra de vehicles clàssics de pel·lícules a firaReus

L’edició d’aquest 2020 arriba el pròxim cap de setmana, 29 de febrer i 1 de març, amb una cinquantena d’expositors que giren entorn del món del motor clàssic

La regidora Teresa Pallarès i el vicepresident de la Cambra de Reus, Jaume Batista, han presentat la 20a edició de l'Epocauto La regidora Teresa Pallarès i el vicepresident de la Cambra de Reus, Jaume Batista, han presentat la 20a edició de l'Epocauto ALBA SANCHA
Fires i Congressos Alba Sancha
Dimarts, 25 Febrer 2020 13:23

Un any més, i ja en van 20, arriba la fira de motos i cotxes clàssics Epocauto a firaReus el pròxim cap de setmana, 29 de febrer i 1 de març. I com 20 anys no se’n fan cada dia, l’esdeveniment ho celebrarà amb dues exposicions centrals: una mostra de vehicles clàssics de les sèries i pel·lícules més emblemàtiques del cinema i una exposició monogràfica de vehicles de la marca Ferrari. En aquesta edició, participaran un total de 14 clubs de la demarcació i una cinquantena d’expositors. A més, una desena de particulars exposaran els seus vehicles en venda.

La consolidació de l’Epocauto durant aquests 20 anys de trajectòria ha permès que aquest esdeveniment se situï com una de les fires més grans i capdavanteres del sector a Catalunya. Durant aquest dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març, Epocauto dedicarà 6.500 metres quadrats a una cinquantena d’expositors, com ha explicat la regidora d’Economia i Coneixement a Reus, Teresa Pallarès, que, a més, ha destacat el caràcter divers d’aquesta fira que “reuneix sectors molt diversos que van des de la venda de cotxes i motos fins a peces i recanvis, miniatures, revistes, eines, antiguitats i asseguradores, entre d’altres”. La seva procedència també és molt diversa, segons ha continuat explicant Pallarès, que ha destacat que, a banda dels expositors de Catalunya, també hi ha d’altres que procedeixen del País Basc, Osca, Múrcia, Madrid, Castelló, Màlaga, o bé Anglaterra.

’20 anys de pel·lícula’

Per la seva banda, el vicepresident de la Cambra de Reus, Jaume Batista, ha destacat el paper dels clubs participants, com també del públic habitual que han facilitat el posicionament d’aquesta fira com “la més important de vehicles d’època al país”. De fet, és gràcies a la fidelitat d’una gran part del seu públic que l’Epocauto celebra enguany el seu vintè aniversari. Per una banda, durant l’esdeveniment es podrà veure l’exposició de vehicles clàssics representatius de pel·lícules i sèries emblemàtiques ’20 anys de pel·lícula’, com per exemple, un De Lorean com el de la pel·lícula ‘Regreso al Futuro’, un Chevrolet Fleetmaster Convertible com el de ‘Grease’, un Seat 1430 com el de la pel·lícula espanyola ‘Torrente’ o bé una Harley Davidson Fat Boy com la de ‘Terminator’, entre més d’una trentena més. D’altra banda, també s’exposaran diversos models clàssics de Ferrari.

La inauguració de la fira Epocauto tindrà lloc el dissabte, 29 de febrer, a les 12 h, a càrrec del responsable de cotxes clàssics de Ferrari Club Espanya, Carlos López, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. El preu de l’entrada és de 5 euros i l’horari de la fira és dissabte de 10 h a 20 h, i diumenge, de 10 h a 15 h.

Un trimestre de gran activitat firal

Finalment, tant la regidora d’Economia i Coneixement com el vicepresident de la Cambra de Reus han recordat que l’Epocauto dóna el tret de sortida a aquest trimestre de l’activitat a firaReus, que contempla la realització de tres fires i un congrés. El cap de setmana després de l’Epocauto, firaReus acollirà la Fira de Km0, i el següent, tindrà lloc el Saló de la Mascota, ‘Bestial’, com ha apuntat Pallarès. Així mateix, Batista també ha assenyalat que “amb Epocauto, es tanca el cercle de la intensa relació que firaReus té amb el món del motor” amb la realització d’altres esdeveniments com la fira Km0, el Saló de la Moto o ExproReus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: