Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona viu amb devoció la Professó del Braç de Santa Tecla

El Seguici Popular i la relíquia desfilen per la ciutat en un dels dies més esperats

El Braç de Sant Tecla en el seu pas per la Baixada de Misericòrdia El Braç de Sant Tecla en el seu pas per la Baixada de Misericòrdia ABEL CASANOVAS
Festa Major Abel Casanovas
Diumenge, 24 Setembre 2023 01:06

Milers de tarragonins i tarragonines s’han congregat aquest diumenge per acompanyar al Braç de Santa Tecla en el seu pas pels carrers de la ciutat. Amb la Professó, s’ha arribat al punt àlgid de les festes de Santa Tecla.

Després de les espurnes dels diables i bèsties de foc i l’alegria de la resta dels elements del Seguici Popular, la solemnitat s’ha apoderat de tots els presents que esperaven amb devoció el pas de la relíquia de la patrona.

Com ja és habitual, el pla de la Seu i les escales de la Catedral s’han omplert de gom a gom per viure el moment culminant dels dies festius; l’entrada del Braç a la Catedral.

Els pilars de les colles castelleres i el castell de focs que anunciava aquest moment, combinat amb l’emoció dels assistents, ha evidenciat el vincle tan fort que existeix entre la societat tarragonina i les Festes de Santa Tecla i que el sentiment de pertinença de Tarragona amb la seva patrona és un fet innegable que va a més any rere any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: