Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Gegants desperten amb La Tronada i desfilen pels carrers de Tarragona

Diverses colles geganteres de la ciutat participen en aquesta tradicional arrencada

Els Gegants del Serrallo desfilant per la Rambla Vella Els Gegants del Serrallo desfilant per la Rambla Vella ABEL CASANOVAS
Festa Major Abel Casanovas
Divendres, 22 Setembre 2023 12:07

Diverses colles geganteres de Tarragona van participat aquest dijous en la tradicional arrencada de Gegants per les festes de Santa Tecla. Amb la mirada posada a la plaça de la Font, on l’actor Oriol Grau pronunciava el pregó, molt tarragonins i tarragonines, especialment infants, esperaven expectants la desfilada d’aquests elements populars.

El pregó va donatr pas a La Tronada, la qual va despertar als Gegants que es van deixar veure pels carrers de la part Alta i la Rambla Nova, acompanyats pels músics que els feien ballar amb cançons populars i típiques d’aquests dies de Festa Major.

Colles participants

En aquesta arrencada de Gegants han participat els gegantins Negriots, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat, Geganta Frida, Gegantó Arcàngel Sant Rafel, Gegants Vells i Nous del carrer Merceria, Gegants de la colla gegantera dels Barris de Ponent, Gegants del barri del Port, Nanos del Club Maginet, Nanos de l’Associació de Veïns del Carme, Gegants del Serrallo, Gegants i Nanos del Col·legi Sagrat Cor, Gegants del Col·legi Dominiques, Gegants de Sant Pere i Sant Pau, Gegant Bartolo de l’Esplai Sant Fructuós, Gegants de la plaça de Sant Miquel, gegantins Espineta i Caragolí, Geganta Cristineta, Gegant Hernández Sanahuja, Nano escolà Magí de l’AAVV Maria Cristina, Gegants del Passeig Torroja, Gegants Escipions, Gegants del Casc Antic, Gegants de l’AAVV Sant Pere i Sant Pau Sescelades, Colla Gegantera Col·legi Mare de Déu del Carme i Gegant Chargrós.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: