Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspesa l'actuació castellera dels Nens del Vendrell a la Festa Major per la caiguda d'un 3 de 8

Quatre persones han estat traslladades a l'hospital, una d'elles un menor amb fractura de fèmur

L'actuació dels Nens del Vendrell a la Festa Major de Santa Anna ha estat cancel·lada aquest dimecres després que el primer castell del dia, un 3 de 8, hagi fet llenya després de carregar-lo L'actuació dels Nens del Vendrell a la Festa Major de Santa Anna ha estat cancel·lada aquest dimecres després que el primer castell del dia, un 3 de 8, hagi fet llenya després de carregar-lo NENS DEL VENDRELL
Festa Major ACN
Dimecres, 26 Juliol 2023 21:57

L'actuació castellera dels Nens del Vendrell a la Festa Major de Santa Anna ha estat cancel·lada aquest dimecres després que el primer castell del dia, un 3 de 8, hagi fet llenya. El cap de la colla, Pere Marcé, ha explicat a l'ACN que hi ha hagut diversos contusionats i que dos adults i dos menors han estat trasllats a l'hospital. Tres ja han estat donats d'alta i el quart, un menor, ha sofert una fractura de fèmur i resta ingressat. Els fets han tingut lloc cap a les dues del migdia, després de la cercavila popular i del ball de diables, quan estava prevista l'actuació castellera de la colla local. La colla ha aconseguit carregar el 3 de 8, que ha caigut quan el començaven a desmuntar.

Marcé no ha amagat que ha estat un "ensurt gros", i ha explicat que s'ha decidit suspendre l'actuació tenint en compte l'hora que era, demorada per l'actuació sanitària, "l'impacte" que ha causat la caiguda a la plaça i per "respecte" als contusionats i al públic.

El cap de colla també ha lamentat que el castell hagi fet llenya, perquè era "una aposta segura", que havia estat molt practicat i que als assajos havia anat "molt bé". Per això, ha dit, l'han tret "de sortida". Marcé ha agraït l'actuació de la Creu Roja, que, ha dit, ha estat "excel·lent".

La resta d'activitats programades per a la Festa Major han continuat amb normalitat, i la mateixa colla té prevista per demà una actuació menor que Marcé ha explicat que també es farà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: