Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clarà celebrarà Sant Sebastià adaptant els actes a l'actual situació sanitària

El barri de Torredembarra celebrarà les festes el cap de setmana del 22 i 23 de gener

L’església de Clarà acollirà la celebració de l’Ofici Solemne, però no podrà ser l'escenari del tradicional concert de la Coral Santa Rosalia, que s'haurà de fer a l'església de Sant Joan (Baix a Mar) per raons sanitàries L’església de Clarà acollirà la celebració de l’Ofici Solemne, però no podrà ser l'escenari del tradicional concert de la Coral Santa Rosalia, que s'haurà de fer a l'església de Sant Joan (Baix a Mar) per raons sanitàries ARXIU / ELOI FIGUEROLA / ESGRÀFIC
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 20 Gener 2022 16:57

Aquest dijous 20 de gener és Sant Sebastià, el patró del barri de Clarà de Torredembarra. La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 no permet l’organització dels actes festius que es duien a terme tradicionalment durant tot un cap de setmana. Per aquest motiu, s’ha adaptat el calendari d’actes.

El tradicional concert de la Coral Santa Rosalia tindrà lloc el proper dissabte 22 de gener, a les 20.30 h, a l’església de Sant Joan (Baix a Mar). Per poder mantenir les distàncies entre cantaires, no es podrà dur a terme a l’església de Clarà.

L'endemà diumenge 23 de gener els actes s'iniciaran, a les 11 h, a l’Església de Clarà, amb la celebració de l’Ofici Solemne dedicat al patró de Clarà (amb aforament limitat). D’11 a 13.30 h, a la plaça de Nelson Mandela, s'instal·larà un parc de jocs amb inflables per a totes les edats. A les 11.30 h, a les pistes de petanca del carrer del Camí del Moro, tindrà lloc el XII Campionat de Petanca Sant Sebastià per a principiants (inscripcions al telèfon 616 11 98 79). I a les 12.30 h, a la plaça de Nelson Mandela, actuarà el trio“Bóssalo, que oferirà un repertori basat especialment en bossa nova.

En cas d’inclemències meteorològiques adverses, el parc de jocs i el concert es traslladaran a la Sala Gran del casal Municipal (carrer de la Capella, 6).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: