Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 5.600 persones van gaudir de La iMAGInada 2020

Han estat quatre dies d'actuacions de circ, teatre, dansa, música, activitats familiars, gastronomia multicultural, tallers vivencials i debats participatius

La iMAGInada 2020 ha reunit més de 5.600 persones, que han gaudit dels espectacles i activitats al Teatre Auditori del Camp de Mart La iMAGInada 2020 ha reunit més de 5.600 persones, que han gaudit dels espectacles i activitats al Teatre Auditori del Camp de Mart ALBERT RUÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Agost 2020 08:18

El Pony Pisador va posar fi ahir a la dotzena edició de La iMAGInada de Tarragona. Una edició que ha aconseguit superar les dificultats derivades de la COVID-19 i demostra la voluntat ciutadana de reactivar la cultura de forma segura i compromesa. Durant quatre dies més de 5.600 persones han pogut gaudir al Teatre Auditori del Camp de Mart d'actuacions de circ, teatre, dansa, música, activitats familiars, gastronomia multicultural, tallers vivencials i debats participatius de forma gratuïta i mantenint les mesures de prevenció indicades.

Les organitzadores agraeixen la participació i el comportament del públic assistent, tècnics, artistes, acomodadores i persones col·laboradores que han permès els setze actes programats en aquesta edició.

L'excepció que confirma la regla

L'actitud incívica d'una part del públic va obligar a suspendre dissabte a la nit el concert de Toc Toc Birds al teatre auditori. Segons l'organització de la iMAGInada, un grup format per uns 40 nois va ignorar els avisos reiterats de l'organització i dels mateixos artistes sobre l'obligatorietat de dur mascareta i de respectar la distància de seguretat. A més, van mantenir "una conducta molt desagradable amb l'organització i amb les acomodadores, que es van sentir agredides", segons fonts del col·lectiu. L'organització subratlla el comportament "molt exemplar" de la resta de persones que van assistir al concert i informa que preveu reprogramar el concert d'aquest grup en futures edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: