Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona es prepara per a la Festa Major d’Hivern

S’han organitzat una desena d’activitats, entre les quals destaquen el concert de l’orquestra de la URV, una scape room i el dinar popular

La Festa Major d'Hivern de Vila-rodona se celebra del 18 al 20 de gener La Festa Major d'Hivern de Vila-rodona se celebra del 18 al 20 de gener ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Gener 2020 08:48

Vila-rodona encavalca la fira multisectorial, les festes de Nadal i, ara, la Festa Major d’hivern, en honor a Sant Sebastià.

Del 18 al 20 de gener, s’han programat una desena d’activitats pensades per a tots els públics i entre les quals destaquen l’scape room ‘Segrest nuclear’, que tindrà lloc el dissabte a partir de les 20.00h; el concert amb l’orquestra de la URV, que es farà diumenge, el mateix dia que el dinar popular.

Altres activitats programades són els tallers infantils, la projecció del documental: Viure a la masia, la nit musical amb dj. Biló, inflables i el concert vermut amb l’orquestra Marinada.

Podeu consultar el programa complet d'actes en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: