Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trobada de Misericòrdies a l'Ajuntament de Reus

El Saló de Plens ha acollit aquesta tradicional recepció que es fa un cop a l'any coincidint amb les Festes de Misericòrdia

La XXVII Trobada de Misericòrdies ha aplegat any més a l'Ajuntament de Reus a les reusenques que duen el nom de la patrona de la ciutat La XXVII Trobada de Misericòrdies ha aplegat any més a l'Ajuntament de Reus a les reusenques que duen el nom de la patrona de la ciutat REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Setembre 2019 08:04

Aquest dilluns 23 de setembre, a les 20:00 h, ha tingut lloc la XXVII Trobada de Misericòrdies, que un any més ha aplegat a l'Ajuntament de Reus a les reusenques que duen el nom de la patrona de la ciutat. La trobada es fa un cop a l'any coincidint amb la celebració de les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia.

La recepció s'ha realitzat al Saló de Plens de l'Ajuntament. Actualment hi ha prop de 540 Misericòrdies empadronades a la ciutat. La Trobada de Misericòrdies se celebra des de l'any 1993, any en què es va commemorar el IV Centenari de l'Aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: