Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sorteig per pujar al balcó de l’Ajuntament del Vendrell pels actes de Festa Major del 26 de juliol

S'obre el termini per participar en el sorteig de dues places per pujar al balcó de l’Ajuntament i gaudir de la cercavila de cultura popular i els castells

Imatge del cartell del sorteig de dues places per pujar al balcó de l'Ajuntament del Vendrell, el dia 26 de juliol per Santa Anna Imatge del cartell del sorteig de dues places per pujar al balcó de l'Ajuntament del Vendrell, el dia 26 de juliol per Santa Anna CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Juliol 2018 08:33

Un any més, per la Festa Major de Santa Anna s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.

En concret, es sortajaran dues places, amb un acompanyant cadascuna. Des d’aquest dilluns 2 de juliol i fins al dia 22 de juliol, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant-hi nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, data de naixement i, a l'assumpte, "Festa Major 2018" o bé poden omplir una butlleta al Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT).

Totes les butlletes recollides i els correus electrònics rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà en un acte públic el dilluns 23 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva. Les butlletes guanyadores són per a dues persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: