Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Braç de Santa Tecla protagonitza el cartell

La imatge gràfica comptarà amb elements del Seguici, de les colles castelleres i els músics tradicionals

Presentació del merxandatge de Santa Tecla 2017 Presentació del merxandatge de Santa Tecla 2017 MARINA MARTÍNEZ
Festa Major Marina Martínez
Dijous, 20 Juliol 2017 18:38

La imatge gràfica de Santa Tecla 2017 tindrà com a element principal, per primer cop a la història, el Braç de Santa Tecla. El cartell està representat amb elements característics com el Seguici, els músics tradicionals i les colles castelleres. En la seva disposició gràfica, tots ells conformen el conegut Braç de Santa Tecla, coronat per la Tau la gran palma del martiri.

El cartell, doncs, representa un dels moments més àlgids de les Festes com és l’entrada del Braç a la Catedral en finalitzar la professió. Es tracta d’aquell moment únic i especial per a tots els tarragonins i tarragonines, quan tot el Seguici fa una ballada conjunta, els castellers fan pilars, hi ha salves pirotècniques, es llança oripell daurat i la gran palma del martiri retorna a la Catedral. El color escollit és el vermell perquè tal i com ha explicat el responsable de Garamond, l’empresa de màrqueting i comunicació encarregada del disseny, Ramon Vidiella, “és un color que s’identifica amb la ciutat”.

A més, com a novetat d’enguany també es vendrà el got reutilitzable editat per Combinats SCCL que anirà a 1 euro. Com a tradició, els ciutadans i ciutadanes podran comprar també la motxilla, el mocador i el tatuatge.

Pregoner de les Festes

Aquesta Santa Tecla 2017 comptarà amb el periodista Lluís Amiguet com a pregoner de la Festa Major. Amiguet, periodista tarragoní, du a terme des del 1998 –conjuntament amb Victor-M. Amela i Ima Sanchís- la coneguda La Contra de La Vanguardia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: