Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Scherzo amb Anabel Montesinos a la guitarra homenatgen a García Lorca a Vila-seca

Interpretaran el concert 'Corazón malherido por cinco espadas' el proper dissabte 24 de febrer, a les 20 h, a l'Auditori Josep Carreras

La guitarrista Anabel Montesinos La guitarrista Anabel Montesinos CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2024 21:30

El proper dissabte 24 de febrer, a les 20.00 h, a l’Auditori Josep Carreras, el Cor de Cambra Femení Scherzo, juntament amb la guitarra d’Anabel Montesinos, interpretaran el concert 'Corazón malherido por cinco espadas', un homenatge a Federico García Lorca, dirigit per Jordi Casas Bayer.

La poesia de Federico Garcia Lorca ha representat, per la força dels seus ritmes i pels colors de les seves imatges, un excel·lent pretext per a molt compositors per tal de posar-hi el vestit de la seva música. Un bon exemple n’és el concert que ens oferirà el Cor Scherzo, amb l’acompanyament d’una guitarra, l’instrument més simbòlic en la lírica del poeta de Granada. Les obres de Castelnuovo-Tedesco, Manuel Oltra i Alejandro Yagüe seran un fidel testimoni d’aquest maridatge.

Cor Scherzo AJC

El Cor Sherzo (Cedida)

Les entrades

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden adquirir al web https://entrades.vila-seca.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: