Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estopa actuarà a l'Anella Mediterrània de Tarragona el 14 de setembre

Les entrades surten a la venda aquest dijous 21 de desembre, a les 12 h

Cartell promocional de la gira dels 25 ays d'Estopa Cartell promocional de la gira dels 25 ays d'Estopa CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Desembre 2023 19:24

El grup Estopa actuarà a Tarragona el pròxim 14 de setembre, a les 22 h. Ho farà a l’Anella Mediterrània dins dels actes emmarcats en les festes de Santa Tecla.

Estopa arrenca el pròxim any la seva gira de celebració dels seus 25 anys amb la publicació d’un àlbum inèdit que veurà la llum al mes de març i una gira internacional i nacional pels principals grans recintes i escenaris de ciutats com, a banda de Tarragona, Barcelona, Madrid, Saragossa o Granada.

Les entrades pel concert de Tarragona es podran adquirir per 45 €, un preu més popular que en els directes d’Estopa en altres ciutats on el cost oscil·la els 60 €. Les localitats surten a la venda aquest mateix dijous dia 21 de desembre a partir de les 12 h al següent enllaç web .

Al llarg d'aquests anys, amb la publicació dels seus vuit àlbums d'estudi (‘Estopía’ serà el novè dins de la carrera d’Estopa ), i més de quatre milions de còpies venudes, David i Jose Muñoz s'han convertit en artistes consagrats, però també ha estat font d'inspiració per a artistes d'una nova generació. Les seves cançons s'han convertit en autèntics himnes com ‘La Raja de tu falda’, ‘Como Camarón’ o ‘El del medio de los Chichos’, nexe d'unió entre generacions. Amb la nova gira Estopía, que s’espera que sigui una de les gires més exitoses de l’any, el grup de Cornellà repassa els seus 25 anys de vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: