Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Isaac i Carme Sansa portaran l'espectacle de música i poesia a Torredembarra

'Els set pecats capitals' es representarà aquest diumenge 6 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar

Imatge d'arxiu de l’espectacle ‘Joan Isaac, Carme Sansa i els Set Pecats Capitals’, el passat 4 de febrer, al Teatre Metropol de Tarragona Imatge d'arxiu de l’espectacle ‘Joan Isaac, Carme Sansa i els Set Pecats Capitals’, el passat 4 de febrer, al Teatre Metropol de Tarragona ÒMNIUM TARRAGONÈS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Novembre 2022 20:06

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’espectacle de música i poesia 'Els set pecats capitals' aquest diumenge 6 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, amb l'actuació de Joan Isaac i Carme Sansa.

El cantautor Joan Isaac uneix el seu talent al de l’actriu Carme Sansa per crear un espectacle únic i commovedor de música i poesia. L’eix central són set cançons de Joan Isaac que parlen dels set pecats capitals, que són precedides per set poemes de grans poetes, Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Luis Eduardo Aute, Pere Quart, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Ángel González i Montserrat Abelló, recitats per Carme Sansa. La força dramàtica d’una de les millors actrius de l’escena catalana de tots els temps realça d’una manera extraordinària les cançons de Joan Isaac. L’espectacle compta amb la complicitat de dos grans músics: Antoni-Olaf Sabater, autor dels arranjaments i pianista, i la contrabaixista Queralt Camps.

Entrades a la venda al web https://torredembarra.reservaplay.cat/view/reserves/actividades Preu general 7 € i preu reduït 5 € (aplicable a persones majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses i monoparentals).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: