Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert solidari de cant líric per Ucraïna, a l'Hospitalet de l'Infant

El concert, que anirà a càrrec d'Anna Pompeeva, tindrà lloc aquest dijous 26 de maig, a les 19h, al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere

Anna Pompeeva Anna Pompeeva CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Mai 2022 18:41

El Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant acollirà el proper dijous 26 de maig, a les 19 h, un concert solidari de cant líric per Ucraïna. Aquest concert, organitzat pel Grup de Dones Blanca d'Anjou amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, anirà a càrrec d'Anna Pompeeva. El concert serà obert a tots els públics i l'entrada serà una aportació solidària.

Anna Pompeeva va ser premiada en el concurs internacional de cant d’Ucraïna. Va ser raduada a la Universitat Nacional d’Arts a Jàrkov, en l’especialització de solista i d’acompanyament de Cambra. També va resultar guanyadora del gran premi del Concuro internacional de Nadezhda Obuhova (Feodosia 2013).
Des de 2016, és solista al Teatre Nacional d’Òpera i Ballet de Jàrkov (N.V.Lysenko)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: