Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carlos Latre torna "a casa" per presentar 'One Man Show'

L'espectacle, que farà parada el 7 de maig a la TAP de Tarragona, presenta un centenar d'imitacions, actuacions musicals i un repàs a l'actualitat

L'humorista Carlos Latre, amb el gerent del Parc Central, Francisco Lambea, durant la roda de premsa de presentació de 'One Man Show' L'humorista Carlos Latre, amb el gerent del Parc Central, Francisco Lambea, durant la roda de premsa de presentació de 'One Man Show' J.A.CANO
Espectacles Josep Cartanyà
Dimecres, 20 abril 2022 12:12

"Feliç de vindre a Tarragona, a la meva ciutat, content de tornar a casa...". Així s'expressava el popular humorista i presentador Carlos Latre en la roda de premsa de presentació del seu últim espectacle 'Ona Man Show', que s'ha fet avui al Parc Central. Després de la seva estrena a Barcelona, el desembre del 2020, la gira de 'One Man Show' farà parada, el 7 de maig, a les 20:30 h, a la Tarraco Arena (TAP), uns dies després d'haver penjat el cartell de "sold out" en 14 funcions de València.

Carlos Latre ha explicat que ,des que va començar la gira, "hem notat que el públic tenia la necessitat de riure i passar-s'ho bé i oblidarse dels problemes del dia a dia". L'humorista també ha dit que 'One Man Show' es caracteritza per ser un espectacle que "canvia de guió en funció de l'actualitat i del lloc on anem".

'One Man Show' és un espectacle per a tots els públics de 90 minuts de durada, viu i amb molt de ritme. El públic que s'apropi a la TAP podrà gaudir d'un show que recull l'actualitat més candent del país però també l'actualitat tarragonina. L'espectacle presenta un centenar d'imitacions, "de dues a tres per minut", com apuntava Latre. Entre les noves imitacions, el showman tarragoní ha destacat Pedro Sánchez cantant una cançó d'Aitana, els personatges de 'La Casa de Papel', Fernando Simón adaptant el 'Sufre Mamón' de Hombres "G" a 'Sufre Omicron', o d'altres imitacions més clàssiques com les de Boris Izaguirre, Jorge Javier Vázquez o l'entranyable Gila. 'One Man Show' també potencia els números musicals, tant d'artistes professionals com amateurs.

En clau catalana, al "Paseig pel cel" inclòs a l'espectacle hi apareixeran imitacions de personatges entranyables com José Luís Núñez o Pepe Rubianes. L'humorista ha anunciat que el dia 7 de maig tampoc hi faltaran referències a l'actualitat tarragonina.

Latre: "Tarragona, una ciutat meravellosa, però poc reconeguda"

Carlos Latre no podia acabar la roda de premsa de presentació sense referir-se a Tarragona, la ciutat que el va veure créixer. Quan algú li pregunta per Tarragona, Latre respon: "Explico la veritat, que és història viva i una ciutat meravellosa, però és una ciutat poc reconeguda i hauria de ser una de les més reconegudes del món". L'humorista també considera "espectacular" l'oferta de tota la demarcació de Tarragona: "la gastronomia, les platges, els vins,....".

Les entrades

Les entrades per a l'espectacle del Tarraco Arena es troben a la venda www.tarracoarena.com i a www.carloslatre.com 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: