Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup Teatre Lira Vendrellenca representarà 'Càsting' a Santa Coloma de Queralt

La segona representació del Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma tindrà lloc, aquest diumenge 26 de setembre, a les 19h

El Grup Teatre Lira Vendrellenca representarà 'Càstig', aquest diumenge, al Teatre Municipal L'Estrella de Santa Coloma El Grup Teatre Lira Vendrellenca representarà 'Càstig', aquest diumenge, al Teatre Municipal L'Estrella de Santa Coloma GRUP TEATRE LA LIRA VENDRELLENCA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Setembre 2021 17:12

Aquest diumenge 26 de setembre, a les 19h, el Teatre Municipal de l’Estrella de Santa Coloma acollirà una nova representació del Concurs de Grups Amateurs de Teatre. Aquesta serà la segona actuació del total de vuit que hi ha previstes pel concurs i anirà a càrrec del Grup Teatre Lira Vendrellenca del Vendrell, que representarà 'Càsting'. El preu de les entrades és de 6 euros i es poden aconseguir a través de Code Tickets.

'Càsting'

La Isabel, una actriu en hores baixes, organitza un sopar amb el seu marit, l’Àngel, que és guionista, i l’exparella d’aquest, la Susanna, productora de cinema.

L’actor Dídac Martínez és convidat a la vetllada amb la intenció que protagonitzi la pel·lícula que estan muntant, però un inesperat esdeveniment capgirarà el transcurs de la nit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: